Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSRO Constanţa, mesaj de Ziua Internațională a Educației

ro

05 Oct, 2015 14:56 1528 Marime text
Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, liderul PSRO Constanţa, Virgil Senopol, le urează tuturor cadrelor didactice multă putere de muncă și le mulțumeşte pentru tot ceea ce fac pentru copii, din prima zi în care iau contact cu sistemul educațional și până când intră în câmpul muncii.
 
„Educatorii și profesorii români trebuie să se bucure întotdeauna de respectul nostru și de întreaga considerație pentru profesionalismul de care dau dovadă zi de zi. Ei sunt cei care investesc cel mai mult în valorile țării, fiind pilonul principal în dezvoltarea socio-economică prin educarea și pregătirea profesională a elevilor și studenților. Însă, pe lângă respect și apreciere, suntem datori să venim în sprijinul dascălilor și, implicit, al copiilor noștri, iar primul pas în acest sens reprezintă acordarea a 6% din PIB pentru Educație, măsură pe care Partidul Social Românesc o consideră ca fiind obligatorie și care nu mai poate fi amânată. Doar așa putem să dezvoltăm sistemul educațional, ceea ce se traduce în viitor printr-o clasă de mijloc puternică și tineri pregătiți să răspundă nevoilor de pe piața muncii”, a declarat liderul PSRO.

PSRO a propus mai multe măsuri pentru dezvoltarea sistemului educațional, precum o curriculă școlară adaptată noilor nevoi ale pieței muncii în era progresului tehnologic, cu accent pe lucrul în echipă, învățarea de limbi străine, informatică, dobândirea de cunoștințe economice.

În opinia Partidului Social Românesc, singura șansă pentru a avea o țară dezvoltată și competitivă o reprezintă investiția în Educație, iar aceasta nu mai poate fi amânată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii