Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Psihiatru, despre violatoarea taximetristului "Amazoana de Tulcea", cu un sadism evident

ro

26 Aug, 2012 18:50 1701 Marime text

Psihiatrul Florin Tudose a vorbit în exclusivitate pentru REALITATEA TV despre cazul taximetristului violat şi a creionat în linii mari profilul violatoarei sale. Medicul a declarat că "Angelina Jolie de Tulcea" este "o persoană cu un sadism evident" şi că locul ei este "la psihiatrie"

Psihiatrul Florin Tudose a spus că tânăra fie suferă de psihoză maniaco-depresivă, fie consumase băuturi alcoolice sau droguri pentru că altfel nu se explică agresivitatea acesteia.

Cât despre faptul că tânăra a fost internată la psihiatrie, medicul a declarat ferm. "Acolo îi este şi locul. Orice persoană care atacă, bărbat sau femeie, îşi cam găseşte locul la psihiatrie", a spus psihiatrul.

Cât despre grupul de susţinere înfiinţat pe reţeaua de socializare Facebook, psihiatrul spune că femeile regăsesc în violatoare un ideal. "Găsesc în această amazoană de Tulcea o compensare pentru ceea ce ele nu au îndrăznit niciodată să facă. Peste tot sunt doamne frustrate care vor să afle că o femeie a violat un bărbat", a spus Florin Tudose.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii