Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD va prelua Ministerul Justiţiei de la PNL. Pe cine vrea să propună Ponta

ro

03 Apr, 2013 17:56 797 Marime text

"Am avut o discuţie pe tema exercitării mandatului de ministru al Justiţiei. Eu am propus colegilor de la PNL, pentru a nu mai exista vreun subiect de dispută, să asumăm, din partea PSD, ministerul de Justiţie şi pentru a păstra echilibrul PNL să ocupe un alt portofoliu. Decizia PNL a fost de a accepta asumarea şi nu au solicitat niciun fel de minister în schimb. Am închis, practic, toată disputa şi toate discuţiile din ultimele zile. Sper să iau deciziile cele mai bune şi să iau deciziile cele mai bune", a declarat Ponta.

"Rămân interimar până finalizeze propunerile. Opţiunea mea pentru noul ministru se îndreaptă către o persoană care să nu fie membru de partid", a completat liderul PSD.

"Această soluţie de rezolvare a discuţiilor din USL a apărut în urmă cu 20 de minute, în interior, nu am avut timp să mă gândesc pe cine voi propune. Prefer o persoană care să nu fie membru de partid şi care să aibă exp în magistratură şi dacă are exp şi în rel internaţionale cu atât mai bine.  Prin această decizie neaşteptată, nu mai există niciun fel de diferend în cadrul USL, colaborăm din nou fără niciun impediment. Niciodată nu mi-a trecut prin cap ca vreunul din litigiile apărute între noi să ducă la ruperea USL. Şi liberalii, şi noi suntem dispuşi să găsim orice fel de soluţie pentru a păstra USL", a mai spus Ponta.

Sursa: rtv.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii