Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Răsturnare de situaţie? PSD şi UNPR semnează un protocol de colaborare pentru alegerile locale

ro

03 Feb, 2016 09:31 1077 Marime text
Partidul Social Democrat și Uniunea Națională pentru Progresul României semnează, astăzi, un protocol de colaborare pentru alegerile locale. Evenimentul va începe în curând, la Palatul Parlamentului, sala grupului PSD.
 
Documentul va fi semnat de președinții PSD și UNPR, Liviu Dragnea, respectiv Gabriel Oprea, și privește colaborarea celor formațiuni în alegerile locale, votul într-un singur tur de scrutin și candidatura pe liste comune la alegerile parlamentare din această toamnă, scrie Agerpres.
 
„Noi avem un protocol de alianță — Alianța de Centru Stânga—, împreună cu PSD. În mod normal, nici nu trebuia să discutăm dacă nu mergem pe liste comune. Am vorbit cu dl președinte Dragnea. (...) Se prevăd toate lucrurile, inclusiv număr de locuri în Parlament', a declarat, ieri, Gabriel Oprea, la Senat.

UPDATE 1, ora 9.40

După ora 9.30, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea poartă negocieri în biroul liderului grupului PSD din Camera Deputaţilor. Se pare că PSD şi UNPR nu s-ar fi înţeles pe numărul de locuri pe care-l vor primi oamenii lui Gabriel Oprea în viitorul Parlament, notează stiripesurse.ro.

Reamintim că, la ora 10.30, are loc şedinţa în care Senatul votează cererea procurorilor DNA de ridicare a imunităţii lui Gabriel Oprea.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii