Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”PSD şi UNPR, iubitorii de coloane oficiale își bat joc de moartea poliţistului Gigină şi de Colectiv”

ro

04 Feb, 2016 16:28 2436 Marime text
 
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi este de părere că singurul beneficiar al  înţelegerii politice dintre PSD şi UNPR de astăzi este Gabriel Oprea, care îşi asigură supravieţuirea politică pentru alte câteva luni.

„Înţelegerea politică dintre PSD şi UNPR are un singur beneficiar: Gabriel Oprea, care îşi prelungeşte agonia şi îşi asigură astfel supravieţuirea politică pentru alte câteva luni. În ciuda scandalului public imens generat de subiectul coloanelor oficiale, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea îşi bat joc de moartea poliţistului Bogdan Gigină şi de tragedia de la Colectiv, demonstrând că nu renunţă la vechile metehne chiar dacă românii le-au arătat, în repetate rânduri, că este necesară o schimbare radicală de abordare. În fond, nu ar trebui să ne mire că un condamnat în primă instanţă şi-a ales ca partener politic un urmărit penal pentru abuz în serviciu. Aşa-zisele criterii de integritate asumate de PSD sunt doar câteva invenţii formale care vor rămâne doar pe hârtie”, arată liberalul într-n comunicat.

Raeţchi a subliniat că românii vor taxa la urne PSD şi pe Liviu Dragnea pentru trocul de astăzi.

„Mai mult, trocul politic imund realizat cu UNPR, prin care alegerea primarilor în două tururi devine istorie, demonstrează dispreţul pe care Liviu Dragnea îl are despre alegătorii români. De fapt, la ce altceva am putea să ne aşteptăm de la cineva condamnat pentru fraudă electorală, aşa cum este cazul preşedintelui PSD? Un singur alegător este avantajat de alianţa dintre PSD şi UNPR: Gabriel Oprea, în timp ce restul românilor continuă să fie dispreţuiţi. Deznodământul este unul previzibil: românii vor taxa  la urne negocierea politică de azi şi compromisul făcut de PSD, iar decontul va fi plătit de Liviu Dragnea”, a mai arătat liberalul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan Bogdan 05 Feb, 2016 13:25 Va sustinem Dl Oprea si nu credem toate zvonurile spuse intr-un mod gresit!
  • Dan Perichi 05 Feb, 2016 13:20 Care aberatii si exagerari! Unpr-ul impreuna cu dl Oprea nu ar face asa ceva!