Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu „PSD e în disoluție, omul rațional în partid e Dragnea”

ro

29 Jun, 2015 21:57 1494 Marime text
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că PSD ar fi „în disoluție", activitatea guvernamentală blocată, iar „omul rațional" în partid, Liviu Dragnea, „singurul lider politic care mai reușește să dea o direcție politică în Partidul Social Democrat".

„PSD e în disoluție, activitatea guvernamentală este blocată. Singurul lider politic din PSD care reușește să mai dea o direcție politică în PSD e domnul Dragnea. Nu am o preferință pentru domnul Dragnea, l-am criticat de câte ori am avut ocazia, dar este totuși omul rațional din PSD. În momentul în care a fost condamnat într-un dosar, a făcut pasul lateral. În cazul lui Victor Ponta, clar, nu e cazul, văd, acest lucru", a declarat, astăzi, Gorghiu, la TVR.

Liderul PNL a reluat tema alegerilor anticipate, precizând că acesta este un subiect asupra căruia acceptă un dialog cu premierul Ponta.

„Aștept un dialog și accept orice fel de dialog cu Victor Ponta și cu ceilalți lideri ai partidelor politice parlamentare, dacă agreează tema alegerilor anticipate. Dacă Victor Ponta peste două săptămâni se întoarce în țară (...) eu voi veni din orice colț al țării și voi sta să dialoghez cu domnia sa pe această temă a alegerilor anticipate pentru că sunt absolut convinsă că situația delicată și gravă în care Victor Ponta ne-a pus, eu chiar îi spun criză politică, poate fi soluționată prin alegeri anticipate", a adăugat Alina Gorghiu.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii