Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanţa sare în apărarea lui Cosma, preşedintele CJ Prahova, reţinut de DNA

ro

12 Feb, 2014 10:00 1984 Marime text
Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa a dat publicităţii un comunicat de presă prin care îşi exprimă susţinerea faţă de Mircea Cosma, supranumit baroul PSD al Consiliului Judeţean Prahova, săltat ieri de procurorii DNA şi reţinut pentru 24 de ore. DNA a dispus pe numele lui Cosma punerea în mişcare a acţiunii penale, acuzându-l de trafic de influenţă în acelaşi dosar în care fiul său, deputatul PSD Vlad Cosma, este şi el urmărit penal ăentru o presupusă mită de 1 milion de euro.

„Organizatia judeteana a Partidul Social Democrat Constanta protesteaza fata de retinerea abuziva de catre DNA a presedintelui Consiliului Judetean Prahova, domnul Mircea Cozma.
Indiferent de motivele care au dus la demarararea actiunii de urmarire penala impotriva sa, Mircea Cozma are dreptul de a fi tratat ca un cetatean european beneficiar al prezumtiei de nevinovatie.
Prigoana si circul mediatic pus in aplicare de DNA in anul 2014, an foarte important pentru viitorul Romaniei, impotriva celor mai importanti lideri locali ai PSD demonstreaza implicarea fatisa a acestei “politii politice” in viata sociala a romanilor care au votat in 2012 despartirea de regimul politienesc al lui Traian Basescu
Organizatia judeteana a Partidul Social Democrat Constanta cere imperios organelor democratice ale statului roman verificarea legalitatii actiunilor DNA din ultima perioada si revenirea la o stare de normalitate in societatea romaneasca!!”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • neamtu cerchez 12 Feb, 2014 10:13 urmati voi baronilor.aveti putina rabdare.