Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Chihuahua sau Doberman?

ro

04 Feb, 2010 19:29 1546 Marime text

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, azi, la Consiliul Naţional, că PSD se află sub o presiune enormă din partea lui Traian Băsescu, şeful statului dorindu-şi un PSD ca un Chihuahua sau ca o pisică mică, domesticită, în timp ce el vrea un PSD ca un Doberman.

El a arătat că un astfel de PSD nu se realizează cu strategii individuale. "PSD în opoziţie trebuie să fie unit, capabil să îşi apere lideri. Trebuie să spunem că suntem împotriva transformării statului într-o republică a procurorilor", a adăugat Năstase.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • redivivus 05 Feb, 2010 07:38 PSD este un partid la fel ca si celelalte partide.Un partid are valoarea si rolul sau,functie de calitatea celor care-l conduc.Un partid nu poate fi nici Chihuahua,nici Doberman,rase canine mult apreciate de iubitorii de animale.In schimb,politicianisti de talia lui Nastase ,pot fi niste javre pe maidanul politic de unde-si fac rost de ciolane cu maduva grasa.Romanii ar dori ca serviciul de ecarisaj politic sa-si faca datoria.Dar acest serviciu inca nu exista.