Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRU a început racolările şi din PNL, după ce a transferat mai mulţi parlamentari PSD

ro

30 Aug, 2016 23:41 2017 Marime text
Partidul România Unită (PRU) continuă să transfere parlamentari. După membrii PSD și PMP, şeful de partid Bogdan Diaconu l-a convins şi pe deputatul de Prahova, Sorin Teju (PNL), să se înscrie în formaţiunea pe care o conduce, transmite RTV.net.

„M-am înscris în PRU acum o oră. Am zis că e o echipă tânără, sunt niște oameni care au arătat că au făcut ceva și eu de asta am venit în Parlament, să fac ceva. Sper cu această echipă să facem ceva bun pentru țara asta", a declarat Sorin Teju pentru stiripesurse.ro, în această seară.

Întrebat dacă sunt semne că se va alătura și Victor Ponta noii echipe PRU, deputatul a precizat: „Nu pot să vă spun ceva sigur. Rămâne să ne spună dânsul."

Sorin Teju a fost ales pe listele USL (PNL) în 2012. În iulie 2014 a trecut la PLR-ul lui Tăriceanu, iar în martie 2016 s-a întors în PNL.

Tot astăzi, deputatul Sebastian Ghiță a devenit membru PRU. În formațiunea condusă de deputatul Bogdan Diaconu s-au mai înscris, în ultimele zile, mai mulți deputați și senatori (Daniel Savu, Mihai Sturzu, Cristian Rizea, Ion Eparu, Constantin Popa, Dorin Petrea, Răzvan Tănase, Camelia Khraibani, Mario Caloianu, Marius Manolache), dar și fostul consilier al lui Ponta Mirel Palada.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii