Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocolul de colaborare dintre PSD și UNPR va fi semnat mâine

ro

03 Feb, 2016 21:26 1116 Marime text
 
Partidul Social Democrat (PSD) și Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) semnează mâine la ora 11.00  protocolul de colaborare, după ce astăzi evenimentul a fost amânat.
 
Documentul, care va fi semnat de președinții PSD și UNPR, Liviu Dragnea, respectiv Gabriel Oprea, privește colaborarea celor formațiuni în alegerile locale, votul într-un singur tur de scrutin și candidatura pe liste comune la alegerile parlamentare din această toamnă.
 
Gabriel Oprea și Liviu Dragnea vor semna protocolul privind colaborarea celor doua partide în alegerile locale, votul într-un singur tur și candidatura pe liste comune la alegerile parlamentare din această toamnă, potrivit unui comunicat de presă.
 
„Noi avem un protocol de alianță - Alianța de Centru Stânga- împreună cu PSD. În mod normal, nici nu trebuia să discutăm dacă nu mergem pe liste comune. Am vorbit cu dl președinte Dragnea și înțeleg că acest protocol se va semna mâine, în care se prevăd toate lucrurile, inclusiv număr de locuri în Parlament”, a declarat Gabriel Oprea ieri la Senat, potrivit agerpres.ro.  



Sursa foto: jurnalistii.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii