Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proteste în fața Palatului Parlamentului. Manifestanții sunt nemulțumiți de modul în care se votează legile justiției

ro

06 Dec, 2017 21:51 1710 Marime text
Câteva sute de persoane protestează miercuri seara, în fața clădirii Parlamentului, împotriva modificărilor aduse legilor justiției, informează Agerpres.ro. 
 
 
Aceștia au venit cu steaguri tricolore și ale Uniunii Europene și cu pancarte cu mesaje cum ar fi "Vă vedem", "Hoții", "PSD, ciuma roșie", "Respingeți legile injustiției", "Jos ghearele de pe justiție".
 
Ei scandează lozinci cum ar fi "Hoții", "Jos corupția", "Vrem medicamente, nu legi infecte", "Parlament penal, marș la tribunal".
 
În jurul orei 20,30 a avut loc o busculadă între protestatari și jandarmi în momentul în care protestatarii au pătruns pe bulevardul Națiunile Unite, dintre Parcul Izvor și Palatul Parlamentului, ei încercând să blocheze circulația autovehiculelor. În urma intervenției jandarmilor, a fost restabilită ordinea în zonă.
 
La ora transmiterii acestei știri traficul rutier pe bulevardul Națiunilor Unite nu este blocat, derulându-se sub coordonarea echipajelor de la Poliția Rutieră. Grupul de protestatari este cantonat pe trotuarul de lângă Parcul Izvor, fiind înconjurat de un cordon de jandarmi.

Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa foto: Facebook/Rezistentii din Piata Victoriei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii