Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestatarul care a lesinat la Ziua Marinei, un personaj cotroversat

ro

15 Aug, 2011 18:31 1307 Marime text
Asa-zisul "lider al tinerilor revolutionari" care a lesinat luni in bratele jandarmilor in timpul ceremoniei dedicate Zilei Marinei este un personaj extrem de controversat.
Nicolae Mavrodin figureaza ca presedinte al Fundatiei Nationale pentru Tineret, care nu prea are un obiect specific de activitate. In schimb, Mavrodin pare mai degraba interesat de afaceri, informeaza Realitatea TV.

Barbatul a incercat sa vanda mai multor societati un aparat minune care produce energie electrica si termica la un cost de de 100 de ori mai mic decat oriunde in lume, dar nimeni nu i-a cazut in plasa.

Pe de alta parte, din Fundatia Nationala pentru tineret condusa de Mavrodin mai fac parte si alti ex-parlamentari controversati: Raj Tunaru, care ocupa functia de presedinte de onoare, Dorin Lazar Maior, Vasile Duta sau Traian Rece, toti anchetati pentru diferite infractiuni.

Miron Cozma a facut scandal, luni dimineata, la Constanta, de Ziua Marinei. Impreuna cu asa-zisul lider al revolutionarilor constanteni, Nicolae Mavrodin, a lansat lozinci impotriva lui Traian Basescu folosind o portavoce, lucru interzis de lege in cazul in care nu exista o autorizatie obtinuta in acest sens.

Nicolae Mavrodin a strigat: "Jos Basescu, jos conducerea, jos dictatorii!". Imediat, jandarmii i-au luat portavocea. Liderul revolutionarilor constanteni a fost transportat cu ambulanţa la spital, deoarece i s-a facut rau, a cazut si s-a lovit la cap.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii