Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest la penitenciar

ro

10 Oct, 2016 09:27 1877 Marime text
Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare (SNLP) continuă acțiunile de protest, iar astăzi 100 de angajați vor participa, între orele 10:00 și 12:00, la un miting ce va avea loc în fața Penitenciarului București Rahova.
  

"Au trecut două săptămâni de la declanșarea acțiunilor de protest în sistemul penitenciar și nu există niciun răspuns din partea Ministerului Justiției sau a Administrației Naționale a Penitenciarelor față de problemele ridicate de noi: lipsa de personal, numărul mare de ore suplimentare, condiții improprii de muncă, neacordarea drepturilor salariale legale și discriminarea salarială față de ceilalți angajați din sistemul de apărare. Aroganța este cuvântul care caracterizează conducerea Ministerului Justiției și a Administrației Naționale a Penitenciarelor. Doamna ministru Raluca Prună, drepturile noastre nu sunt o simplă opțiune! Nu ne lăsăm intimidați și vom continua acțiunile de protest până la rezolvarea favorabilă a revendicărilor noastre", se spune într-un anunț oficial.

Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare (SNLP) este membru al Federației PUBLISIND și a Blocului National Sindical.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii