Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest la Constanţa În atenţia autorităţilor. Constănţenii nu mai vor alte blocuri pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu!

ro

12 Jul, 2016 14:34 5338 Marime text
Joi, 14.07.2016, între orele 19.00-20.30 locuitorii din zona bulevardul Alexandru Lăpușneanu anunţă că vor participa la o manifestaţie de protest. Acţiunea, anunţată pe o reţea de socializare de avocatul mai multor asociaţiid e proprietari în „război“ cu dezvoltatorii imobiliari a anunţat că acţiunea se face „împotriva proiectului de construcție a două imobile de câte 6 etaje PE SPAȚIUL VERDE din fața blocului S6. Protestul se va desfășura la fața locului, în dreptul acelui spațiu verde situat la adresa din Constanţa, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 183, lângă stația de autobuz Suceava, vis-a-vis de Parcul Tăbăcăriei, aproape de trecerea de pietoni. Sunt invitați să se alăture toți cei care sunt împotriva construcțiilor abuzive pe spațiile verzi și care sunt solidari cu cei direct afectați“, spune avocatul constănţean în invitaţia de pe Facebook. 

Citeşte şi: 

De asemenea, la data de 15 iulie, ora 10.00, Primăria municipiului Constanța organizează o dezbatere publică asupra propunerilor preliminare ale Planului Urbanistic Zonal privind zona Bulevardul Alexandru Lăpușneanu - aleea Argeşului, bloc S6 din municipiul Constanța. Pe lângă cetăţenii afectaţi de construcţia imobilului din zona studiată, la dezbatere pot participa toţi cei care au un cuvânt de spus legat de acest subiect.
Investiția imobiliară a fost anunțată de Cambela Prod SRL încă din toamna anului trecut, când reprezentanții firmei s-au prezentat la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în vederea obţinerii acordului de mediu pentru construirea unui imobil cu patru etaje, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 183B, lângă CCINA Constanța. Unul dintre imobile va fi construit de Cambela Prod, în timp ce celalăîlat imobil va fi edificat de Cristina Şerbu.

Citeşte şi: 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii