Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baricada Verde Protest la Constanţa împotriva anihilării spaţiilor verzi (galerie foto)

ro

23 May, 2015 20:10 3121 Marime text
 
Ecologiştii au organizat, azi, în faţa City Park Mall un nou protest împotriva defrișărilor ilegale la nivel național și faţă de catastrofala administrare a spațiilor vezi pe plan local în Constanța. Arh. Andrei Chivu, unul dintre organizatorii protestului, a declarat că își dorește ca astfel de adunări publice să aibă loc regulat, eventual săptămânal, în speranța că va fi trezită conștiința cetățenilor față de importanța spațiilor verzi și a comuniunii cu natura.
 
Pe de altă parte, arh. Chivu spune că își dorește să transmită un mesaj clar administrației locale, că ”s-au făcut greșeli foarte grave în acest domeniu (și nu numai)”. În opinia lui, este timpul ca oameni cu experiență și pregătire în domeniul administrativ să aibă curajul să facă pasul către posturi de administrație, ”deoarece este cât se poate de clar că personalul actual al Primăriei este incapabil să dezvolte o strategie de dezvoltare durabilă. Degeaba scandăm noi, dacă ei sunt incapabili să rezolve problemele!”. 
 
Pe data de 5 iunie, toate marile oraşe vor ieşi în stradă, din nou, pentru manifestări similare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Litoralul 12 Jul, 2015 01:54 De statiunile de pe litoral cine se ocupa? La Neptun e plin de caini, te alearga pe strada. Sunt murdari, fac baie in mare si isi fac nevoile pe plaja. Chiar nu se poate face nimic?