Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest inedit la Iași. Un bărbat nemulțumit că nu a primit autorizație pentru a le vinde busuioc pelerinilor s-a urcat pe clădirea Primăriei

ro

11 Oct, 2017 12:46 1552 Marime text
Un bărbat a urcat, în această dimineaţă, pe clădirea Palatului Roznovanu, unde funcţionează Primăria Iaşi, el afirmând că protestează astfel pentru că nu a putut să îşi desfăşoare o activitate de mic comerţ în zona unde au venit pelerinii pentru hramul Sf Parascheva, informează Agerpres.ro. 
 
Protestatarul a arătat că este nemulţumit că reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei nu i-au dat autorizaţie pentru a vinde flori şi busuioc în perioada pelerinajului de hramul Sf Parascheva.
 
La faţa locului au intervenit echipaje de poliţişti şi jandarmi, însă protestatarul a condiţionat coborârea sa de pe clădire de o discuţie cu primarul Mihai Chirica.
 
Edilul a ieşit din sediul Primăriei şi l-a rugat pe protestatar să coboare, invitându-l să discute, la un ceai în biroul său, despre situaţia care l-a nemulţumit, promisiune care l-a determinat pe bărbat să se dea jos de pe clădire.
 

"Nu pare a fi un om certat cu legea, în primul rând, i-am înţeles situaţia aproape disperată şi cu copiii. Nu e cea mai firească metodă de a-şi rezolva problema, urcându-te pe o schelă, dar important e că am reuşit să găsim rezolvarea, am rugat şi colegii de la poliţie şi de la poliţie locală să nu îl pedepsească pentru ca s-ar putea sa fie pus în situaţia să nu aibă de unde plăti şi mai tare îi agravăm situaţia", a declarat primarul Mihai Chirica, după discuţiile avute cu protestatarul.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii