Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în București. Clotilde Armand a scos oamenii în stradă

ro

12 Jun, 2016 01:08 2266 Marime text
Câteva sute de persoane s-au strâns, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, "La fântâni", pentru a cere renumărarea voturilor din Sectorul 1 al Capitalei. La protest a participat şi Clotilde Armand candidatul USB la Primăra Sectorului 1, care le-a mulţumit celor prezenţi, dar şi Gabriel Liiceanu care a spus că este la primul protest după iunie 1990.
 
Părerea celor aproximativ 500 de persoane din Piaţa Universităţii a fost unanimă: voturile din secţiile unde USB nu a avut delegaţi trebuie renumărate. 
 

"Noi nu contestăm victoria lui Dan Tudorache ci cerem renumărarea voturilor din secţiile cu probleme. Nu este normal. Se poate observa că, acolo unde a câştigat Tudorache, există cele mai multe voturi anulate. Trebuie să ştim adevărul", spunea un bucureştean.

 

În aplauzele oamenilor, Clotilde Armand a spus: "Sunt tristă că am pierdut ieri (vineri, când au fost anunţate rezultatele finale-n.r.), dar sunt bucuroasă că sunteţi aici. Noi, cu toţii, suntem aici pentru democraţie, pentru transparenţă. Este o luptă pe care o avem în comun şi vă mulţumesc că sunteţi aici, pentru că avem aceleaşi idealuri, aceeaşi cauză".

 
De nicăieri a apărut o portavoce, protestatarii fiind nemulţumiţi de faptul că nu auzeau ce spune Clotilde Armand. După circa o jumătate de oră, timp în care a vorbit cu cei prezenţi, ea a părăsit Piaţa. Atunci au început să se retragă şi ceilalţi oameni, după cum puteți observa in fotografia celor de la psnews.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii