Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest împotriva lui Radu Mazăre Ne comparăm cu Monaco dar ne spălăm ca în Madagascar

ro

12 Sep, 2013 16:53 2393 Marime text

Dotaţi cu un lighean, o oală, un ibric şi un afiş pe care au scris, „duşul constănţeanuli”, câţiva membri ai tineretului FC au venit în faţa primăriei pentru a-i arăta primarului Radu Mazăre cum se spală în aceste zile „ constănţenii care l-au votat patru mandate”.

Protestul inedit al organizaţiei de tineret a FC a fost determinat de faptul că jumătate din oraşul Constanţa nu are apă caldă după ce în urmă cu  10 zile, cealaltă jumătate a oraşului nu a beneficiat de agentul termic. Folosindu-se de un lighean, ibric şi o oală , tinerii au făcut chiar şi o demonstraţie, arătând cum sunt nevoiţi să încălzească apa şi să se spele constănţenii.

„ Aşa îşi vor spăla părinţii copiii care încep şcoala, primarul nici nu are apartament în Constanţa şi de aceea nu ştie cum e fără apă caldă” a spus secretarul general al organizaţiei de tineret a FC Constanţa, Victor Constantin. „Suntem în 2013, nu se poate trăi aşa într-un oraş european, ne comparăm cu Monaco şi ne spălăm ca în Madagascar, soluţia este la primarul Radu Mazăre care în campania electorală din 2012 a promis un nou CET şi o gigacalorie mai ieftină şi a uitat, la iarnă iar vom fi cocoşaţi de facturi astronomice pentru căldură” a explicat şi liderul organizaţiei de tinerete a FC Constanţa, Andrei Popescu


RADET Constanţa efectuează în fiecare an revizii tehnice pe durata a 10 zile, la începutul lunii septembrie. Protestatarii au spus însă că „ magistralele sunt vechi şi peticirea lor nu este o soluţie, avarii apar mereu”. Primarul Radu Mazăre a transmis prin telefon că vine la primărie dar ulterior, s-a răzgândit. Nici viceprimarul nu i-a primit aşa că protestatarii au fost direcţionaţi către registratură. Tinerii au depus o scrisoare, adresată primarului prin care i-au dăruit vasele, recomandându-i „ să vă spălaţi ca noi”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • noi, cei din constanta (cu "c" mic) 14 Sep, 2013 11:12 ... si chiar daca avea "apartament" in Constanta crede cineva ca stia cum e fara apa calda? Probabil ca se lauda ca stie ce inseamna acest lucru, dar nu de 24 de ani incoace, ci pe timpul .. "celalalt", cand era un neica nimeni ca noi toti ceilalti care nu am ietit ca paduchele in frunte, nu am clacat pe cadavre, nu am mintit, furat, inselat, tradat, si ridicat in ierarhia nesimtitilor ca si .. el, el comandante de lupta a la Sncho Panza, a la rebel fara cauza .. sau cauza ar fi doar cei care ii stau in calea sa ascendenta catre imbogatirea fara scrupule si limite... ehei .. asta e ...