Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propus pentru arestare preventivă, după ce a tâlhărit doi minori, în Constanţa, pe strada Dezrobirii

ro

10 Feb, 2016 13:46 1157 Marime text
Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de un inculpat minor, reţinut sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie.
 
La data de 12 noiembrie 2015, în jurul orelor 12.30, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 15 ani se afla în staţia de autobuz 102 de pe strada Dezrobirii, la intersecţie cu bulevardul I. C. Brătianu, a fost acostată de inculpat, care i-a sustras telefonul mobil marca Vodafone Smart, iar ulterior, fiind urmărit de către persoana vătămată, a lovit-o şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 300 lei.
 
Totodată, în ziua de 6 ianuarie 2016, în jurul orelor 12.00, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 13 ani, de data aceasta, se deplasa pe strada Dezrobirii, în faţa blocului IS6, a fost acostată de inculpat care, prin întrebuinţarea de ameninţări, i-a sustras un telefon mobil marca Allview X2 Soul, iar ulterior, fiind urmărit de către persoana vătămată, a ameninţat-o, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.100 lei.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii