Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovarea valorilor civilizației daco-romane, la Medgidia “Veni, Vidi, Vici” la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu

ro

21 Jan, 2015 11:35 1820 Marime text
Liceul Teoretic “Nicolae Bǎlcescu” din Medgidia împreunǎ cu Asociația”Danai” din Constanța organizeazǎ activitatea de promovare a valorilor civilizației daco-romane, VENI, VIDI, VICI, astăzi, începând cu ora 12:00, se arată într-un comunicat al instituţiei remis astăzi redacţiei.

Clasa a X-a A și profesor coordonator, Anișoara Ciornei, au pregǎtit o defilare de costume specifice dacilor și romanilor, o prezentare a armelor și a tehnicilor de luptǎ dacice și romane. Reprezentanți ai Asociației din Constanța vor face expuneri și vor prezenta filme despre activitatea asociației. Activitǎțile vor avea loc la Sala de sport a liceului, începând cu ora 12 și vor continua în cabinetul de istorie.

Activitatea se dorește a fi o evocare a specificului dac și roman, a calitǎților spirituale și civice care au contribuit la crearea și sedimentarea civilizației românești în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aragorn 21 Jan, 2015 12:08 Bravo si felicitari ! Ar trebui organizate mult mai des asemenea manifestari, fiindca se pare ca incepem sa ne cam uitam istoria...din pacate...