Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promisiunea Ralucăi Prună. "Urmează zilele acestea să-l chem pe Victor Ponta în instanță"

ro

09 Aug, 2016 23:12 1919 Marime text
În cursul zilei de astăzi, ministrul Justiției, Raluca Prună, a spus că a găsit în ministerul pe care îl conduce numeroase restanțe care se i se datorează și fostului premier Victor Ponta.

„Nu aș vrea să spun cum a condus premierul Ponta România. Eu aș vrea numai să spun că în ministerul pe care îl conduc, deși sunt foarte atacată de către Victor Ponta, am găsit numeroase restanțe, care i se datorează și domniei sale", a spus, la Realitatea TV, Prună.

„Suntem într-o perioadă destul de complicată. Lupta împotriva corupției dă rezultate și dintr-o dată descoperim că, nu-i așa, Justiția poate că a devenit mult prea independentă în această țară (...). Să știți că, pentru moment, în România calomnia se judecă, este un proces civil. Urmează zilele acestea să depun o cerere prin care să-l chem pe Victor Ponta în instanță să probeze nu judecățile de valoare — le-am mai enumerat, nu am să mai fac asta acum, pentru că e sub demnitatea mea. Însă domnia sa m-a acuzat foarte clar, într-o postare pe Facebook, că la mine în birou a venit un primar, i-a dat și numele acelui primar, a venit, a făcut trafic de influență, pentru ca eu să adopt o ordonanță de urgență. Și eu cred că este foarte corect și pentru mine și pentru domnul Ponta, suntem amândoi juriști, să avem ocazia în instanță, eu îi dau oportunitatea în instanță, să probeze acest lucru. Și am decis să fac acest lucru după destul de multe ezitări, după nouă luni în care am înghițit tot felul de calomnii și o fac nu în considerarea numai a mea, ca persoană, deși am și eu o reputație de apărat, o fac și în apărarea demnității acestei funcții", a mai spus ministrul Justiției.

În altă ordine de idei, tot astăzi, Prună a infirmat zvonul potrivit căruia ar fi dorit să demisioneze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii