Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Pe valul albastru“ la final. Mai mulți copii din Tulcea s-au pregătit pentru competiții sportive înotând în mare la Eforie Sud

ro

29 Nov, 2017 19:04 1662 Marime text
Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, a participat, miercuri după amiază, la conferința de închidere a proiectului „Pe valul albastru“, organizat de Asociația Natantibus, cu sprijin financiar al Consiliului Județean Tulcea, informează CJ Tulcea. 
 
Conform celor transmise de reprezentanții Asociației, în perioada 22- 27 august 2017, 19 tineri din cadrul clubului s-au deplasat la Eforie Sud, acolo unde, timp de cinci zile, au avut posibilitatea să se pregătească înotând în Marea Neagră, în condiții mult mai dificile decât cele cu care s-au obișnuit la bazinul din municipiu.
 
De asemenea, în perioada 1 – 2 septembrie, patru copii au participat la manifestările sportive „În căutarea viitorilor campioni“, concurs național desfășurat de Camelia Potec, acolo unde Adelina Bostangiu a obținut medalie de argint la 100 de metri bras și a fost selectată în lotul de pregătire.
 
În perioada 21-22 octombrie, 13 copii au participat la Cupa CSM Pitești, acolo unde au fost obținute patru medalii de aur, argint și bronz.
 
În perioada 16- 19 noiembrie, cinci copii au participat la Campionatul național de poliatlon (acolo unde s-a obținut o medalie de aur).
 

„Aș dori să felicit întreaga echipă – atât  sportivi, cât și la antrenori - pentru rezultatele frumoase obținute la această competiție și pentru faptul că, prin implicarea lor, au promovat județul Tulcea și în alte zone ale țării. Închei aici, transmițând un mesaj de încurajare pentru toate activitățile de acest tip. Vreau să vă asigur de toată deschiderea noastră, a celor din Consiliul Județean Tulcea, în ceea ce privește sprijinirea unor activități sportive dedicate, în special, tinerilor tulceni“, a transmis vicepreședintele Luchici.

Sursa foto: CJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii