Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul european “Career.hub” Studenţii şagunişti au încheiat primul stagiu de practică

ro

02 Sep, 2014 09:45 1363 Marime text
La finalul lunii august s-a încheiat primul stagiu de practică economică pe care Universitatea Andrei Șaguna l-a organizat ca activitate principală a proiectului „Rețeaua de Practică Economică — Career.hub”, cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), se arată într-un comunicat al universităţii.
 
 Proiectul a debutat în luna iunie, iar beneficiari sunt studenții din domeniul științelor economice de licență și cei care își continuă studiile cu masterat în același domeniu.
 
Scopul acestor stagii de practică este acela de facilitare a tranziției la viața activă prin furnizarea unui pachet integrat de orientare, consiliere profesională și mentorat în carieră realizat de cadrele didactice ale Facultății de Psihosociologie și organizarea stagiilor de practică la potențialii angajatori, sub coordonarea profesorilor Facultății de Științe Economice.

La activităţi participă 355 de studenți economiști. Aceştia efectuează 90 de ore de practică în cadrul unui stagiu intensiv sub coordonarea profesorilor Facultății de Științe Economice. Primul stagiu de practică s-a desfășurat în perioada 1-29 august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii