Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Cunoaşte-ţi comunitatea" Tineretul Naţional Liberal sprijină sportul constănţean

ro

15 Feb, 2015 18:11 2064 Marime text
Elevii din cadrul secţiei de haltere a Liceului Sportiv „Nicolae Rotaru" vor beneficia de susţinerea tinerilor din cadrul TNL Constanţa, în cadrul unei acţiuni ce face parte din proiectul  „Cunoaste-ţi comunitatea", se arată într-un comunicat de presă al TNL, remis azi redacţiei.
 
Tineretul liberal a asistat la un antrenament de pregătire în vederea Campionatului Judeţean de Haltere şi le-a dăruit copiilor noi echipamente sportive care să-i ajute să obţină performanţă in activităţile si competiţiile viitoare.
 
Prezentă la acţiune, Cristina Văsii, presedinte al TNL Muncipiul Constanţa şi-a exprimat admiraţia şi întregul sprijin faţă de micuţii sportivi: „ Am fost plăcut surprinsă să văd ambiţia si tenacitatea cu care acesti copii si tineri se antrenează. Din păcate, insă, nu pot să nu observ că eforturile acestora sunt in antiteză perfectă cu condiţiile precare si echipamentele ponosite pe care le au. Autorităţile ar trebui să-si indrepte atenţia si către sporturile fanion care aduc medalii României, nu doar asupra sporturilor de impact", conform documentului citat.
 
„Sunt şi eu elevă, la fel ca ei, şi remarc cu tristeţe că sportul, un domeniu în care performanţele obţinute au adus mândrie României, a fost dat uitării şi astăzi antrenamentele au loc în săli vechi, uzate, uitate de reprezentanţii administraţiei locale. Cu atât mai grave sunt acţiunile actuale de tăiere a fondurilor de finanţare de către Consiliul Judeţean. Însă, desi alţii preferă să ignore rezultatele acestora si nu le sprijină potenţialul, eu văd in acesti halterofili speranţă, a precizat Andreea Andrei, membru al Clubului Elevilor Liberali, se mai notează în comunicat.
 
Proiectul „Cunoaste-ţi comunitatea" a fost iniţiat de liberalii constănţeni şi a devenit deja tradiţie. TNL Constanţa a sprijinit şi elevii defavorizaţi din comunele Viişoara şi Pecineaga. Tinerii liberali anunţă că vor continua acest gen de acţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii