Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul “CERO - Profil de carieră”, lansat la Universitatea “Ovidius” Constanţa

ro

04 Dec, 2014 10:42 1861 Marime text
Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța anunță lansarea proiectului “CERO  - Profil de carieră: Cercetător Român”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.
 
Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc mâine, începând cu ora 13.00, la Sala Birou Consiliu din cadrul Facultății de Medicină, Universitatea „Ovidius” din Constanţa (Aleea Universității nr.1, Campus corp B) și este dedicată prezentării obiectivelor și activităților proiectului, precum și a beneficiilor pe care acest proiect le aduce membrii grupului țintă ce vor fi implicați pe toată durata implementării de 14 luni. Astfel, la eveniment sunt așteptați să participe doctoranzi și cercetători ai Universității „Ovidius” din Constanța, precum și membrii din conducerea facultății și a Universității.
 
Grupul țintă al proiectului este constituit din 102 doctoranzi și 37 de cercetători. Proiectul se derulează pe o perioadă de 14 luni și beneficiază de o finanțare nerambursabilă în cuantum de 12.738.247,56 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii