Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte internaţionale la Şcoala din Valu lui Traian

ro

14 Nov, 2012 14:35 1903 Marime text

Şcoala Gimnaziala Viceamiral Ioan Murgescu va desfăşura Proiectului Multilateral „Learning English Through Drama, Songs and Game Activities", finanţat prin Programul sectorial Comenius al Programului „Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii'.

În perioada septembrie-octombrie 2012, au avut loc activităţi de promovare a proiectului, la care au participat elevi, cadre didactice si părinţi.

Proiectul lansat pe 18 octombrie 2012 se va desfășura în perioada 2012-2014, în parteneriat cu Bulgaria, Turcia, Polonia și Italia.

La mobilităţile care se vor desfăşura în perioada 18-22 noiembrie în Bulgaria, la școala coordonatoare "XII-th Primary school "Elissaveta Bagryana" din Sliven , vor participa patru elevi si şase cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Viceamiral Ioan Murgescu și profesori si elevi de la" XII-th Primary school "Elissaveta Bagryana" - Sliven- Bulgaria, Szkola Podstawowa im.Mikolaja Kopernika nr 4 w Tarnobrzegu- Polonia, Mevlana Ilkogretim Okulu,Turcia, Instituto Comprensivo Senigallia Nord-Mercantini-Italia.

Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu" va fi gazdă în luna iunie 2013. Obiectivele proiectului '' Cursuri de limba engleza prin teatru, cântece și activități de joc'' sunt de a încuraja învățarea limbii engleze în mod eficient și îmbunătățirea calității dezvoltării personale, în conformitate cu LLP. Unul dintre principalele obiective este de a împărtăși practici pedagogice diferite, în procesul de predare, îmbinând metodele cele mai eficiente și mai interesante, cum ar fi teatru, cântece și activități de joc, cu cunoștințe de limbi străine.

"Activităţile comune cu alte țări partenere europene vor contribui la dezvoltarea competențele sociale și a motivației pentru învățare a elevilor", declară coordonatorul de proiect, prof. Petroşan Daniela.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii