Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A început şedinţa CLM Proiecte controversate, retrase de pe ordinea de zi

ro

30 Apr, 2015 12:12 2773 Marime text
 
Înainte de începerea şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa, programată pentru ora 12.00, de pe ordinea de zi au fost retrase două proiecte.
 
Este vorba de cel privind aprobarea Planului urbanistic zonal - zona delimitată de str. Suceava, str. Adamclisi, aleea Heracleea, aleea Capidava şi aleea Argeşului, terenuri proprietate publică şi privată, iniţiator PUZ Savin Marcela.
 
Al doilea este proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal - zona delimitată de str. Pescarilor, str. Zorelelor, alee acces, terenuri proprietate publică şi privată, iniţiator SC Metalica Pro Vest SRL.

UPDATE ora 12.48


Viceprimarul cu atribuţii de primar Decebal Făgădău a explicat de ce au fost retrase de pe ordinea de zi cele două puncte. În ceea ce priveşte primul proiect, Decebal Făgădău a declarat că există nişte obiecţii la adresa elaboratorului, obiecţii la care acesta nu a răspuns. Despre al doilea proiect, viceprimarul cu atribuţii de primar a precizat că ieri a aflat că în acest caz există un litigiu.

Făgădău a subliniat, îsnă, că cele două proiecte nu au probleme din punct de vedere legal sau tehnic.

Citeşte şi BLOC DE LOCUINŢE SOCIALE ÎNTR-UN CARTIER DE LUX DIN CONSTANŢA

ÎNCĂ DOUĂ DISTRUGERI DE SPAȚIU VERDE INTRĂ LA VOTUL CONSILIULUI LOCAL CONSTANȚA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi 30 Apr, 2015 13:15 Precizare: fara implicarea exemplara a locuitorilor din zona vizata, PUZ-ul ar fi fost votat lejer. Au contat si prezenta acestora la sedinta de consiliu local precum si articolele aparute in presa. Din partea cealalta, a autoritatii locale, retragerea a fost o miscare inteligenta, pt ca altfel ar fi pierdut mult la capitolul imagine. Sa nu fim insa naivi: problema ramane, nu a fost transata definitiv. Se pare ca "investitorii" nu dorm niciodata...