Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„De la copii pentru copii” Proiect umanitar la Techirghiol (galerie foto)

ro

09 Apr, 2015 23:30 2071 Marime text
Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” din Techirghiol, Fundaţia Breath România şi Primăria oraşului şi-au unit eforturile pentru a face mai fericite Sărbătorile Pascale ale unor copii si tineri încercaţi de nevoi sau suferinţe, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ remis azi redacţiei.

Acţiunea s-a derulat în cadrul proiectului „ShoeBox – de la copii pentru copii”.

„Iniţiativa Fundaţiei Breath a fost primită cu bucurie şi interes de către elevii liceului din Techirghiol. Cei care au dorit să se implice în acest demers au donat dulciuri, jucării, rechizite şi alte produse neperisabile, pe care le-au introdus în cutii frumos ambalate şi însoţite de mesaje adresate unor copii care se confruntă cu probleme mari de la vârste fragede.”, se mai arată în comunicatul citat.

Azi, reprezentanţi ai instituţiilor partenere au colectat darurile pregătite de elevi şi le-au înmânat tinerilor instituţionalizaţi din Centrul Social Comunitar Sparta Rotterdam Techirghiol, dar şi unor cazuri sociale din oraşul Techirghiol, aflate în evidenţa Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii