Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect Google Puteţi face un tur virtual 3D prin Palatul Buckingham (video)

ro

20 Jan, 2016 21:38 2610 Marime text
 
Google a pregătit programul educațional "Expeditions pioneer" în cadrul căruia palatul Buckingham, reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a, poate fi vizitat online. Utilizatorii de internet care vizitează canalul YouTube al monarhiei britanice de pe telefoanele mobile au posibilitatea de acum înainte să facă o vizită virtuală 3D a Palatului Buckingham, scrie AFP.
 
Vizitatorul este întâmpinat în acest tur virtual de un șambelan al Casei Regale britanice și poate urca marea scară către sala tronului și poate admira impresionanta galerie de tablouri adăpostită de palat. La finalul turului virtual utilizatorul descoperă ușa "secretă" prin care regina își face apariția în salonul de ceremonii.
 
Această experiență virtuală a fost inițial creată de Google, care propune școlilor vizite virtuale ale locurilor celebre și dificil de vizitat, precum muntele Fuji din Japonia sau pădurile din Borneo.
 
Gigantul american Google se implică de câțiva ani în difuzarea de conținut cultural online. Institutul său cultural, fondat în 2011, oferă acces virtual la numeroase monumente, opere de artă, documente de arhivă și chiar și la concerte de muzică clasică.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii