Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul slujbelor de vestire a Nașterii Domnului în bisericile din județul Constanța

ro

22 Dec, 2015 18:34 1972 Marime text
 
De praznicul Nașterii Domnului, joi, 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” începând cu ora 8.15.
 
Vineri, 25 decembrie, în ziua praznicului Nașterii Domnului, de la ora 9.00, ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
În timpul slujbei, Corala bărbătească „Armonia” va interpreta o suită de colinde tradiționale.
 
În ziua de Crăciun, la ora 11.30, Moșul va veni la biserica „Sf. Mina” din parcul Tăbăcărie, Constanța, atât pentru 600 de copii instituționalizați (abandonați, infectați cu HIV, cu dizabilități), cât și pentru copiii parohiei. Totodată, preoții vor aduce vestea Nașterii Domnului prin colinde.
 
Miercuri, 23 decembrie, începând cu ora 10.00, preoții din cele trei parohii ale orașului  Hârșova vor oficia Taina Sfântului Maslu la Spitalul orășenesc din localitate. Apoi grupulde colindători ai Casei de Cultură a orașului îi vor colinda pe bolnavi, iar preoții vor oferi alimente celor ce vor rămâne internați în ziua praznicului Nașterii Domnului și nu se vor putea bucura de masa tradițională de Crăciun.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii