Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza pentru trei zile Iată cum va fi vremea în Dobrogea

ro

16 Oct, 2011 12:54 1052 Marime text

Săptămâna începe cu temperaturi scăzute Frig duminică, cu maxime între 5 şi 13 grade, pe care vântul le va face să pară şi mai mici.

Va ploua slab în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, dar în Moldova vorbim de precipitaţii mixte, în timp ce spre estul Transilvaniei şi la munte va fulgui.

În Bucureşti, amiaza nu va reuşi să ridice mercurul la mai mult de 11 grade. Şi, în ciuda soarelui care mai iese şi el de sub norii nu prea hotărâţi să lase ploi, ziua va fi rece în special din cauza vântului puternic.

Luni, soarele stă mai mult ascuns sub nori, iar ploile şi vântul vor prefera Bărăganul, Dobrogea şi sudul Moldovei.În rest, cerul e variabil, dar temperaturile nu dau semne că ar ţine cont de fila din calendar. Amiaza ne va aduce între 5-6 grade în depresiuni şi cel mult 13-14 în vestul Olteniei.

În Bucureştil uni, soarele răzbate de sub nori dar nu reuşeşte să ridice prea mult temperatura. Maxima nu va trece de 10-11 grade după o dimineaţă cu 2-3 grade.

Ziua de marţi mai adaugă totuşi un grad-două la temperaturi.Chiar dacă în depresiuni tot 5-6 grade se aşteaptă, în Lunca Dunării e rost să se adune 15 grade. Dar, în extremitatea sud-estică a ţării, tot norii dictează, dar chiar şi aici plouă mai puţin. Vântul rămâne puternic mai ales pe litoral.

Vremea e frumoasă marţi în Capitală. Dar frigul cedează doar o idee, permiţând mercurului să urce până la cel mult 13 grade.

sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii