Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza pe trei zile Weekendul vine cu vreme de iarnă

ro

18 Feb, 2011 05:46 1115 Marime text

Vineri o nouă depresiune mediteraneană aduce vreme închisă. Norii vin cu lapoviţă şi ploaie, pe arii extinse în regiunile extracarpatice, iar la munte aduc ninsori.

Weekendul vine cu vreme de iarnă în aproape toată ţara. Cerul rămâne acoperit de nori şi se va răci. Vor mai fi precipitaţii, mai ales ploi în sud-est, unde e încă mai cald decât ar fi normal la această dată. În celelalte regiuni cad lapoviţe şi ninsori. La amiază termometrele arată între minus 2 şi 8 grade, cu cele mai mari valori în nord-vestul ţării. Vântul are intensificări în Muntenia, Moldova, Dobrogea şi la munte, amplificând senzaţia de frig.

Norii nu părăsesc nici cerul Capitalei, mai lasă precipitaţii mixte, timp în care şi vântul suflă destul de supărător. Până la amiază mercurul din termometre nu trece de 2,3 grade.

Duminică vremea ne confirmă că iarna nu ne părăseşte curând. Vremea continuă să se răcească, chiar dacă norii se mai răresc. Ninge slab în centrul ţării şi la munte. Vântul se domoleşte, dar mai suflă cu intensificări la munte şi pe litoral. Maximele, mai mici decât în ziua precedentă, se opresc la 0 grade în Iaşi, 2 la Cluj Napoca, 3 la Constanţa şi 5 în Timişoara.

În Capitală vremea e rece şi la amiază, chiar dacă printre nori se arată timid soarele. Amiaza aşadar, nu vine cu mai mult de 3, 4 grade.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii