Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo Cer senin, nici urmă de ploaie

ro

28 Aug, 2011 13:27 862 Marime text

Ultima zi a săptămânii ne aduce tot vreme bună în toate regiunile. Cerul va fi senin, aproape fără urmă de nori, iar de ploaie nici nu poate fi vorba. Aerul mai răcoros cuprinde şi regiunile intracarpatice, iar la scara întregii ţări valorile maxime vor fi cu doar 2-3 grade peste normele climatologice ale datei: vorbim despre temperaturi între 23 şi 31 de grade, arată http://www.realitatea.net/. Vântul se mai intensifică temporar în Dobrogea, dar în celelalte regiuni nu trece de moderat. În Bucureşti profităm şi astăzi de o zi de vară, cu soare şi vânt slab. Temperatura aerului creşte la amiază până la 29-30 de grade.

Săptămâna începe tot cu vreme caldă şi frumoasă. Cerul rămâne senin, dar prin nord-vest, spre seară se adună norii şi sunt posibile scurte reprize de ploaie, însoţite şi de descărcări electrice. Aerul mai cald de la latitudini sudice dă un nou avânt valorilor termice diurne: vor fi între 24 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest şi sud. Vântul bate mai tare doar în Delta Dunării.

Potrivit http://www.realitatea.net/, şi bucureştenii vor avea un început de săptămână însorit, cu vânt liniştit şi o maximă de 30...31 de grade.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii