Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo - 1 februarie

ro

01 Feb, 2011 12:47 1177 Marime text

Astăzi este frig mai ales în zonele joase din interiorul arcului carpatic, pentru că aici ceaţa persistă multe ore peste zi. Astfel, mercurul abia dacă va atinge minus 10 grade Celsius. Dar, în rest, ceaţa se ridică şi soarele răzbate pe cer permiţând temperaturilor să urce la 4-5 grade în Subcarpaţii de Curbură şi cei ai Moldovei. În plus, vântul nu se prea simte, iar precipitaţii nu se anunţă.Astfel, mercurul abia dacă va atinge minus 10 grade Celsius. Dar, în rest, ceaţa se ridică şi soarele răzbate pe cer permiţând temperaturilor să urce la 4-5 grade în Subcarpaţii de Curbură şi cei ai Moldovei. În plus, vântul nu se prea simte, iar precipitaţii nu se anunţă.

Frigul e ascuţit şi în Bucureşti. După o dimineaţă cu minus 10 grade, maxima urcă la minus 1 grad. O maximă agreabilă, cu atât mai mult cu cât nu se anunţă nici vânt, nici ninsori.

Hainele groase ne vor fi de mare ajutor şi mâine. Gerul de dimineaţă abia dacă se înmoaie la amiază, dar sunt şanse să se mai adauge la maxime un grad-două. Cerul însă nu prea e traversat de nori, în general, însă nu scăpăm de ceaţă şi chiciură în zonele joase, mai ales din Câmpia de Vest. Vântul, din fericire, nu trece de cote moderate, păstrând în limite agreabile maximele de la minus 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei la 5-6 grade cu plus în Dealurile Olteniei şi Munteniei.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii