Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul sef al DNA Suceava a incercat sa se sinucida

ro

15 May, 2010 20:22 1908 Marime text

Procuror-şef al Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Adrian Marius Surdu, a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul inimii, iar criminaliştii IPJ Suceava spun că ar fi vorba de o tentativă de sinucidere, transmite corespondentul NewsIn.

Agentul şef principal Mihai Hurjui, din cadrul IPJ Suceava, a declarat, sâmbătă, corespondentului NewsIn, că poliţiştii şi Serviciul de Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, în jurul orei 22.00, printr-un apel la 112, la locuinţa procurorului-şef al Serviciului Teritorial Suceava, Adrian Marius Surdu, acesta având o plagă înjunghiată la nivelul inimii. Adrian Marius Surdu a ajuns la spital în comă, fiind operat de urgenţă, iar în prezent se află în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou" Suceava.

Agentul şef principal Mihai Hurjui a declarat că echipa de criminalişti din cadrul IPJ Suceava care anchetează cazul are indicii concludente că ar fivorba despre o tentativă de suicid. Surse neoficiale susţin că, începând de săptămâna viitoare, activitatea Serviciului Teritorial Suceava al DNA ar urma să fie supusăunui control efectuat la ordinul conducerii centrale a instituţiei.

Sursa: Newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • memo 15 May, 2010 17:39 Il mustra constiinta pentru spagile care le lua de la mafiotii care conduc tara asta.