Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul DNA Dănuț Volintiru, acuzat că primește bani de la un învinuit în dosarul Dan Șova

ro

23 Mar, 2015 09:42 2635 Marime text
Procurorul Dănuț Volintiru, numărul 3 din DNA, este acuzat că primește bani de la un învinuit în dosarul Dan Șova, și anume managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel. Operațiunea se desfășoară prin intermediul soției sale, care are un cabinet notarial, informează gorjnews.ro.
 
În ziua în care Comisia Juridică a Senatului încuviința arestarea complicelui său, Dan Șova, Ciurel, care este făptuitor în dosarul Șova, i-a virat soției lui Volintiru aproape 6 miliarde lei vechi.
 
Operațiunile dintre cei doi nu se opresc însă aici.
 
Laurențiu Ciurel a insistat ca notarul Daniela Volintiru să perfecteze vânzarea Exploatării Miniere Berbești, în condiții vădit dezavantajoase, de la CEO la CET Govora, mai scrie sursa citată.
 
Până în prezent, procurorul Volintiru nu a cerut Inspecției Judiciare să fie demarată procedura de apărare a reputației, și nici măcar nu și-a publicat declarația de avere lipsă, din 2014.
 
Fost șef PNA și, respectiv, DNA al structurii teritoriale din Târgu Jiu, Dănuț  Volintiru a fost promovat întâi șef al Secției Penale a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova și, apoi, la propunerea ministrului Robert Cazanciuc, de la Justiție a ajuns nr. 3 în DNA central.

Sursa foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii