Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Bodean, despre rezolvarea cazului „Lara Saban" „Ne-a ajutat Dumnezeu. A fost si noroc, dar au gresit si inculpatii"

ro

15 Sep, 2012 17:15 1956 Marime text

Cazul „Lara Şaban", la final: acuzaţii de crimă - trimişi in judecată, enigmele morţii celei supranumite „Elodia II de Constanţa"... rămân. Încercăm să elucidăm câteva dintre ele, în exclusivitate, cu procurorul de caz Andrei Bodean, un magistrat criminalist despre care, cu siguranţă, se va mai vorbi.

Unde este arma crimei? De ce nu a fost găsită o probă atât de importantă, o probă-cheie am putea spune? Unde sunt telefoanele mobile ale victimei? Unde este cheia de la maşina Porche (n.r. - Porsche Panamera) a frumoasei turcoaice asasinate la Constanţa? A fost cearta dintre Lara şi mama sa picătura care a umplut paharul determinându-l pe frate să-şi elimine sora? Cu toate aceste enigme care persistă şi după finalizarea anchetei, principalii suspecţi - Ghiunal Şaban, fratele victimei, şi complicele George Davidescu -, puşi sub acuzare şi arestaţi, au fost trimişi ieri în judecată. Pentru că, după cum se va vedea în rechizitoriul pe care-l puteţi citi integral pe ziarulring.ro (vezi şi rezultatele IML, probele ADN şi testul poligraf), împotriva celor doi sunt numeroase probe... zdrobitoare: directe şi indirecte, criminalistice, dar şi... informativ-operative.

Continuarea pe http://www.ziarulring.ro/stiri/47041/procurorul-bodean-despre-rezolvarea-cazului-lara-saban-ne-a-ajutat-dumnezeu-a-fost-si-noroc-dar-au-gresit-si-inculpatii

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii