Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Andrei Bodean, de la DNA Constanţa, la ceas aniversar

ro

06 Apr, 2016 09:29 3191 Marime text
Zi importantă pentru Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa, deoarece astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Andrei Bodean s-a născut la data de 6 aprilie 1980 şi a absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” dar și Facultatea de Drept a Universităţii Ovidius, Specializarea Administraţie Publică. Decretul prin intermediul căruia Andrei Bodean a fost numit procuror (la Parchetul Judecătoriei Constanța) a fost semnat de presedintele Romaniei la data de 8 februarie 2010. Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în ședința din data de 14 mai 2012, promovarea lui Andrei Bodean, de la Parchetul Judecătoriei Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Pe 9 mai 2013, Andrei Bodean a fost admis la interviul pentru numirea în funcţia de procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa.

Andrei Bodean este procurorul care a trimis în judecată aproape toată familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

De asemenea, i-a trimis in judecată, printre alţii, şi pe Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 06 Apr, 2016 11:20 La multi ani, multa sanatate si fericire!