Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii Niţu şi Kovesi au primit aviz favorabil

ro

09 May, 2013 19:12 1678 Marime text
Tiberiu Niţu şi Laura Codruţa Kovesi au primit aviz pozitiv pentru a deveni procuror general al României, respectiv procuror-şef al DNA, transmite România TV. Potrivit unor surse politice, verdictul CSM a fost acordat cu cinci voturi pentru şi un vot împotrivă în cazul lui Niţu şi patru voturi pentru şi două împotrivă în ceea ce o priveşte pe Alina Bica, candidată la funcţia de şef al DIICOT.
Conform aceloraşi surse, toate cele şase propuneri înaintate CSM pentru funcţiile de procurori-adjuncţi şi procurori-şefi au trecut cu bine de testul CSM.
Astfel, pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lâng Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost propus Tiberiu Niţu, iar pentru funcţia de procuror şef al DNA a fost propusă Laura Codruţa Kovesi.
Dimitrie Bogdan Licu este propunerea Ministrului Justiţiei pentru funcţia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului, iar Codruţ Olaru a fost propus pentru funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă ICCJ.
Alina Mihaela Bica a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al DIICOT, iar pentru funcţia de adjunct al procurorului şef al DIICOT a fost propusă Elena Giorgiana Hosu.
 
 




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii