Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA contestă cărţile scrise de Meme Stoica în penitenciar

ro

01 Feb, 2016 23:06 1734 Marime text
 
Procurorii DNA contestă cele patru cărţi scrise de Meme Stoica în închisoare, motivând că acesta nu a stat suficient după gratii şi că nu ar fi trebuit să i se scadă zile din pedeapsă pentru lucrările scrise în penitenciar, potrivit româniatv.net.
 
De asemenea, procurorii cred că lucrările scrise Mihai Stoica în penitenciar nu sunt cu adevărat ştinţifice.
 
„Este deja de notorietate modul în care o serie de persoane aflate în executarea unor pedepse privative de libertate au elaborat un număr record de aşa numite lucrări cu caracter ştiinţific, în perioade extrem de scurte”, susţin procurorii DNA, conform aceleiași surse.
 
Potrivit România TV, procurorii DNA au contestat decizia Judecătoriei Sectorului 4, care a considerat că Meme Stoica poate fi eliberat condiţionat. „Instanţa nu a făcut niciun demers în a verifica realitatea celor conţinute în procesul verbal al comisiei, referitor la caracterul ştiinţific al celor 4 lucrări pretins elaborate de petent (...) se poate observa că timpul petrecut în detenţie este foarte scurt, raportat la pedeapsa stabilită, astfel încât nu se poate aprecia că perioada executată de condamnat este suficientă pentru reeducarea acestuia”, se arată în cotestaţia procurorilor DNA.
 
Dosarul privind eliberarea lui Meme va ajunge la Tribunalul Ilfov.



Sursa foto: looktv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii