Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA anchetează FRF în legătură cu plecarea lui Piţurcă de la "Naţională" !

ro

03 Mar, 2015 22:25 1765 Marime text
Plecarea lui Victor Piţurcă de la Naţionala României la Al Ittihad le-a trezit suspiciuni procurorilor DNA, care au decis să deschidă o anchetă în acest caz. Situaţia a fost confirmată, în această seară, de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.
 
Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată de Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, care a depus o plângere penală, reclamând că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a încheiat un acord de reziliere a contractului cu selecţionerul Victor Piţurcă, fără a avea o hotărâre a Comitetului Executiv.
 
Conform contractului încheiat cu FRF, Victor Piţurcă ar fi trebuit să plătească daune de 1,4 milioane euro, iar acest lucru nu s-a întâmplat.
 
"Ştiu că DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională. Nu am fost chemat încă să dau declaraţii. Nu ştiu să vă dau mai multe detalii", a confirmat Răzvan Burleanu la DigiSport.
 
Potrivit gsp.ro, Răzvan Burleanu ar fi acuzat că "şi-a folosit autoritatea în scopul obţinerii unor foloase necuvenite de către Victor Piţurcă".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii