Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT au reţinut doi bărbaţi pentru trafic de minori şi de droguri

ro

05 Oct, 2015 13:43 1436 Marime text
În decursul zilei de ieri, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a  inculpaţilor Tudorel Bîgu şi Petrică Crăciun pentru  săvârşirea  infracţiunilor  de trafic de minori  şi  trafic de droguri de risc.
 
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  în perioada  mai – iunie 2015, Tudorel Bîgu împreună cu Crăciun Petrică  au înființat o cultură outdoor de plante cannabis, în curtea unui  imobilul de pe raza comunei Viderei, judeţul Vaslui.  S-a reţinut că plantele de cannabis urmau să fie tăiate și supuse unui proces de uscare, după care cei doi inculpați aveau intenția să le comercializeze către consumatori.
 
În sarcina  inculpatului Tudorel Bîgu a mai fost reținută săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, constând în aceea că, în perioada iulie 2015 până în prezent, a recrutat și a exploatat sexual pe raza judeţului Vaslui, o minoră în vârstă de 16 ani.
 
Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată la domiciliul inculpatului Crăciun Petrică a fost găsită şi ridicată, în stare naturală, cantitatea de 14,65 kg plante de cannabis. 
 
Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii