Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul lui Nicuşor Constantinescu, amânat În "horă" intră Primăria Constanţa, Ministerul Justiţiei şi Ambasada Americii (rechizitorii)

ro

03 Oct, 2014 15:34 2312 Marime text
Tribunalul Bucureşti a amânat azi dosarul în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, este acuzat că ar fi săvârşit 24 de infracţiuni, pentru data de 24 octombrie.

Până la finele acestei luni, magistraţii vor să obţină anumite relaţii de la ANAF, Primăria Constanţa, Ministerul Justiţie şi Ambasada Americii.

De asemenea, pe data de 9 octombrie, Tribunalul Bucureşti se va pronunţa cu privire la excepţia inadmisibilităţii invocată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind cererea de revocare a măsurii arestării preventive a lui Constantinescu, precum şi cu privire la cererile privind introducerea în cauză de părţi responsabile civilmente.

În acest dosar (instrumentat de Dana Ana - procuror DNA Bucureşti) a fost deferit justiţiei şi Adrian George Gâmbuţeanu, directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, suspectat de trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici
 
Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de Andrei Bodean, procuror DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu în formă continuată.
 
Citeşte rechizitoriul aici
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii