Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Procesul lui Cristinel Dragomir cu ANI, SUSPENDAT de Curtea de Apel Constanţa

ro

20 Apr, 2015 14:16 1806 Marime text
Judecătoarea Ramona Poppa, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, a suspendat, azi, procesul lui Nicolae Cristinel Dragomir, vicepreşedinte Consiliului Judeţean Constanţa, cu atribuţii de preşedinte al CJC, cu Agenţia Naţională de Integritate. Decizia este valabilă până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.16415/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, conform inspectorilor de integritate, Nicolae Cristinel Dragomir s-ar fi aflat într-o stare de incompatibilitate, în perioada 23 iunie 2008 - 15 ianuarie 2010. Iniţial, cauza a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 4 februarie, iar pe data de 8 aprilie, Radu Comşa, preşedintele Completului de judecată CA 1, a declinat cauza spre soluţionare Curţii Apel Constanţa. Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, vicepreşedintele CJC „a deţinut, simultan, funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi calitatea de administrator la SC Cazare la mare SRL“. „Astfel, Dragomir Nicolae Cristinel nu a respectat dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora «funcţia de vicepreşedinte de consiliu judeţean este incompatibilă cu funcţia de [...] administrator [...] la societăţile comerciale [...]»“, au conchis reprezentanţii ANI.

UPDATE
Potrivit vicepreşedintelui cu atribuţii de preşedinte al CJC, Cristinel Dragomir, procesul a fost suspendat din cauza unei plângeri. „Este vorba despre o plângere pe care am făcut-o împotriva inspectorului de integritate. Este o plângere făcută mai demult, dar probabil că acum judecătoarea a primit noi informaţii şi s-a reluat procesul. Din cauza acestei plângeri a fost suspendat procesul. Inspectorul de integritate se numeşte Romică Dinică“, a declarat vicepeşedintele Cristinel Dragomir pentru ZIUA de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii