Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme la extragerile Loteriei Române

ro

10 Dec, 2015 21:07 1340 Marime text
 
Tragerile loto de astăzi (10 decembrie), programate de la ora 18.00, nu au putut fi vizionate în direct, pe TVR1, din cauza unor probleme tehnice ce țin de transmisiunea televiziunii naționale. Cel puțin așa spun reprezentanții Loteriei Naționale.
 
”C.N. "Loteria Română" SA își cere scuze pentru acest inconvenient și vă invită să vizualizați rubrica "Rezultate" a site-ului www.loto.ro, unde vor fi postate rezultatele tragerilor de astăzi, imediat dupa încheierea procesului de omologare. Totodată, subliniem faptul că înregistrarea tragerilor loto de astăzi va fi postată și va putea fi vizualizată pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.
Precizăm că acest inconvenient de natură tehnică nu afectează în niciun fel securitatea tragerilor loto și nici nu influențează caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfășurându-se, ca de obicei, în prezența și sub supravegherea comisiei formată din reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Administrației și Internelor, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Ministerului Tineretului și Sportului, Biroului Român de Metrologie Legală și C.N.L.R”, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii