Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRM, executat silit. Vadim Tudor refuză să plece

ro

20 Nov, 2010 15:25 1556 Marime text

PRM se vede nevoit să plece din sediul în care a activat până acum, după ce, în urma unei hotărâri judecătoreşti prin care se încuviinţa executarea silită, a primit ordin să se mute.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat că formaţiunea sa nu va părăsi imobilul deoarece nu s-a pronunţat o hotărâre judecătorească definitivă de retrocedare, informează adevarul.ro. Potrivit explicaţiilor sale, PRM a cerut în instanţă suspendarea executării, iar recursul urmează să se judece în 23 noiembrie.

Corneliu Vadim Tudor riscă să rămână şi fără cabinetul de euorparlamentar, care se află în aceeaşi clădire. La începutul lunii martie, Regia Protocolului de Stat a notificat PRM că sediul formaţiunii urmează să fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil. Atribuirea unui nou sediu va fi luată în considerare numai după ce PRM îşi va achita debitele, preciza atunci RAPPS.

Fostul sediu central al partidului a fost, de asemenea, retrocedat. Spre deosebire de vechiul sediu, cu un etaj, mansardă şi 15 camere, vila are 17 camere, două grădini interioare cu fântâni arteziene, dulapuri ornamentale mascate în pereţii coridoarelor, scară interioară finisată cu piatră şi balustradă de lemn de stejar sculptat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii