Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pripişi, şeful Corpului de Control din Primăria Constanţa şi adjunctul Poliţiei Locale, „vedetă” la „Parchez ca un bou“

ro

27 Apr, 2016 11:54 4038 Marime text
 
După cum v-am prezentat cu alte ocazii, cititori ai cotidianului nostru ne-au trimis pe adresa redacției fotografii cu şoferi care au ales să îşi parcheze maşina pe… două locuri!

De data aceasta, vă prezentăm un alt caz, protagonistul fiind chiar... Ionuţ Pripişi, adjunctul Poliţiei Locale Constanţa. Acesta a ajuns „vedetă" pe un grup de Facebook intitulat „Parchez ca un bou". 
 

„Este maşina de servciu, nu este maşina mea. Acolo o parchez eu, şi acum e parcată la fel, cu botul puţin... pentru că sunt puţine locuri de parcare. Eh, în faţa Poliţiei Locale nu e problema. După părerea mea, e rău intenţionat. Dacă veniţi şi acum, o şi vedeţi că, nefiind locuri de parcare, trebuie să parcăm în tot felul de poziţii. Eu fiind directorul adjunct al poliţiei locale am locul în faţă, colegul meu, Bratu, are pe partea cealaltă. Noi, directorii parcăm în faţa şi ca să fie puţin loc… neah. Rău intenţionaţi!... Presupun că e vorba despre site-ul «Parchez că un bou»…”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Ionuţ Pripişi.



Citeşte şi Alţi şoferi îşi fac loc în categoria „Parchezi ca un bou”, însă de această dată pe plajă (galerie foto)
Un șofer și-a parcat maşina într-un parc din Constanţa (video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii