Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prințul Nicolae solicită un test de paternitate

ro

23 Sep, 2016 07:22 2559 Marime text
Fostul Principe Nicolae a anunțat, ieri, printrun comunicat postat pe Facebook, că a invitat-o pe cea care susține că e mama fiicei sale, Nicoleta Cîrjan, să facă un test de paternitate la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, informează evz.ro.

Nicolae a precizat că aceasta nu a dat curs solicitărilor repetate de a face testul ADN fetiței şi nici nu a declanşat un proces civil de stabilire a paternității. Nepotul Regelui Mihai spune că dacă rezultatele unui astfel de test ar demonstra că el este tatăl, şi-ar „asuma toate obligațiile ce rezultă din această situație”.

Comunicatul Prințului Nicolae
„Pe parcursul anului 2016, doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunțat prin corespondență scrisă că sunt tatăl copilului dumneaei. În scopul probării declarațiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN) la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, singura instituție abilitată să efectueze în mod ştiințific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternității la instanța competentă”, a precizat Nicolae.
 
„Contrar acestor refuzuri, afirmațiile pe tema paternității au continuat, motiv pentru care în data de 3 septembrie 2016, prin intermediul avocatului meu i-am adresat doamnei Cîrjan o ultimă solicitare pentru a veni să realizăm testarea ADN. Răspunsul a fost un alt refuz ferm. Dacă în urma unui test ADN rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cîrjan, prin declarație notarială de recunoaştere a paternității, îmi voi asuma toate obligațiile legale ce rezultă din această situație”, a adăugat el.
 
Căderea în dizgrație
Regele Mihai a semnat pe 1 august 2015 un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteță Regală”, excluzându- l din Linia de Succesiune la Coroana României. Prințul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi mama sa Principesa Elena.
 
După excluderea lui Nicolae din Linia de Succesiune la Tron, au început să circule diverse povești despre adevăratul motiv, printre care şi zvonul că ar fi homosexual.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii