Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre invitaţi, un star de la Hollywood Superkombat revine! 11 meciuri internaţionale, cu sportivi din zece ţări

ro

13 Apr, 2016 15:44 1666 Marime text
 
Promoţia internaţională Superkombat pe reguli K-1, condusă de Eduard Irimia, va reveni la Bucureşti, pe 7 mai, atunci când va organiza al doilea mare eveniment al anului, care va include în premieră o tematică expo la nivel mondial si totodata lansarea Academiei Superkombat.

Gala va avea loc la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, urmând să programeze nu mai puţin de 11 meciuri internaţionale, cu sportivi din zece ţări. Printre invitaţi se vor număra legendarul Remy Bonjasky, dar şi un star de la Hollywood, al cărui nume va fi anunţat oficial în perioada următoare.

În meciul cap de afiş al serii, spaniolul Moises Baute, câştigător al piramidei Superkombat de la Constanţa, îl va înfrunta pe brazilianul Cesar Almeida pentru titlul mondial la categoria semigrea, în timp ce printre luptătorii români care au fost confirmaţi pentru eveniment se numără Cristi Spetcu, Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmâncă, Cristi Ristea, Dumitru Ţopai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel şi Adrian Maxim.  

De luna viitoare, se va organiza un tur de selecţii în România, prin intermediul Academiei Superkombat, concept care va avea baza la Bucureşti şi le va oferi şansa sportivilor de perspectivă de a se pregăti fără niciun cost alături de cei mai buni antrenori internaţionali.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii