Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși în timp ce încercau să fure instalații de aer condiționat ale unui magazin din zona Gără Constanța

ro

20 Jun, 2016 10:40 2224 Marime text
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune de patrulare,  a observat, ieri, în jurul orei 01.30,  doi bărbați care demontau instalațiile de aer condiționat ce aparțineau unui magazin situat la parterul unui bloc din zona Gării Constanța.  Aceștia au încercat să fugă la vederea oamenilor legii.
 
Jandarmii i-au ajuns din urmă şi au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestora.
 
În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că D.A.  în vârstă de 36 ani  și M.M. în vârstă de 30 ani, intenționau să sustragă cele două instalații de aer condiționat cu scopul de a le vinde ulterior.
 
Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală și i-au condus pe făptuitori la sediul Secției 3 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.
 
Reamintim că „furtul săvârșit în timpul nopții” constituie una dintre formele calificate ale infracțiunii de furt şi se sancţionează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 1 şi 5 ani, conform art. 229 din Codul Penal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii